miércoles, 30 de octubre de 2013

Scratch















Descripció:
Scratch és una aplicació informàtica destinada principalment als nens, mitjançant la qual poden explorar, experimentar i manifestar idees de manera creativa i divertida. També poden treballar amb bases d'animació i programació de l'ordinador amb l'ajuda d'una interfície gràfica senzilla, i gràcies al seu entorn col·laboratiu es poden compartir projectes, scripts i personatges en la web.


Ens permetrà un munt d'opcions, que ens seran molt útils per a treballar diverses animacions, per fer projectes, i fins i tot, jocs o petites historietes. Ens permet un camp molt ampli de possibilitats on triar el que més s'adapti a les teves pretensions. Com a aplicació al món real, ens permet compartir les nostres creacions, crear-ne de nous i fins i tot, editar altres projectes d'altres usuaris. És una eina bastant profitosa i que ens serà de molta utilitat.


Reflexió:
Dins del batxillerat tecnològic de la meva escola, havia escoltat a parlar d'aquesta aplicació, on treballaven aspectes d'aquesta molt més complexos que els nostres inicis en aquesta aplicació dins la universitat, i no en trobava el sentit a aquesta aplicació anomenada "Scratch".

A l'hora d'accedir a l'aplicació i poder veure les opcions, i com es podria aplicar a l'aula, la visió d'ella canvia, i crec que és una bona eina per a potenciar la creativitat i l'originalitat dels infants.



Ampliació:
Com a ampliació d'aquesta entrada voldria deixar-vos el meu projecte d'Scratch, bastant senzill, de caire futbolístic, però tractant de potenciar l'originalitat i sobretot, el meu toc humorístic.

2 comentarios:

  1. M'ha agradat molt la teva animació, ja que, considero que està molt elaborada.

    ResponderEliminar