viernes, 11 de octubre de 2013

Partícips de la Blogosfera!


Descripció:

A la classe de GITIC vam aprendre a com crear un blog, una eina bastant útil per a compartir idees i per ajudar-se entre els companys, per comunicar-se amb ells, per reflexionar,...

És un servei que va ser creat per Pyra Labs, i que va comprar Google l'any 2003, i que permet als usuaris de la xarxa crear de forma ràpida, fàcil un blog on poder publicar entrades, i continguts via online. L'usuari no necessita conèixer idiomes d'escriptura com podria ser l'HTML (encara que també presenta aquesta opció), i té un propi servidor per allotjar tots els blogs (Blogspot.com).

Utilitza el FTP (File Transfer Protocol), que és un programari que permet enviar o compartir arxius entre ordinadors connectats a una xarxa TCP (Transmission Control Protocol).




Reflexió:
A través de la creació de Blogs entre els companys de classe, hem aconseguit crear el que s'anomena una "Blogosfera", on tots els nostres blogs, estan units i s'interactua els uns amb els altres.
La comunicació entre blogs, l'adopció d'idees d'altres companys, però sobretot, citant-los, i la creativitat a l'hora de plasmar els conceptes dins del nostre blog, ja que això ens permetrà la creació d'un ambient educatiu basant en un conjunt de blogs, però cadascun amb el seu estil i opinió pròpia, ja que no tothom té la mateixa visió de les coses ni dóna la mateixa rellevància a alguns aspectes com en pot donar una altra persona.

Ampliació:

Com a ampliació d'aquesta entrada, m'agradaria que continuéssiu llegint les entrades que aniré publicant i sobretot, visitar els blogs als que segueixo, ja que crec que són interessants i com he dit abans, únics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario