domingo, 29 de diciembre de 2013

Competències Digitals

Descripció:
Aquí plasmo les idees principals que defensen tant la Unesco com la Iste que ha de tenir un bon mestre, aplicant les noves TIC a l'educació actual i defensant les competències que ha de reflectir el docent relacionades amb el món de les Tecnologíes de la Informació i la Comunicació.
La tecnologia en l'actualitat és inevitable, i això està arribant a les aules, i per aquesta raó, el mestre ha de conèixer aquest món digital.


Reflexió:
La competència digital ens permet conèixer la importància que té la tecnologia en la actualitat, que està arribant a les aules i cada dia s'empra més com a complement quasi indispensable per a impartir classe, ja que permet moltes més opcions que l'usual llibre de cada matèria, i alhora, amb un sol element, podem accedir a tots els camps d'informació que podríem trobar en diversos llibres.
Un mestre actualment ha de controlar aquest àmbit de les TIC per a desenvolupar la classe amb l'ajuda del suport tecnològic, així com les pissarres digitals, els ordinadors dins l'aula o projectors, que facilitaran la dinàmica de la classe.

Ampliació:
Com a ampliació m'agradaria deixar constància del Power Point que he elaborat detallant les idees més importants que presenten tant la UNESCO com la ISTE de que ha de tenir un mestre en relació a les TIC i la competència tecnològica que ha de reflectir, ja que com he defensat abans, és de vital importància en l'època que vivim, és l'era digital.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario