martes, 31 de diciembre de 2013

Ens acomiadem d'aquest blog!

Ja ens ha arribat l'hora d'acomiadar-nos d'aquest blog educatiu basat en el que hem treballat a la universitat en relació a les assignatures de COED i GITIC respectivament. Ha acabat el semestre, i amb això, les classes, però arriben els exàmens d'ambdues assignatures, espero aprovar!

Des del primer dia fins avui he après moltes coses, però el que més m'ha agradat, ha estat la metodologia per aprendre-ho, no ha estat la metodologia tradicional d'impartir classe i que nosaltres captem idees, sinó que s'ha portat a la pràctica, s'han fet activitats motivadores, i això crea un ambient d'aprenentatge més dinàmic i interessant.

Per una part, COED m'ha permès veure aquest món educatiu des d'una perspectiva diferent, perdre la por davant del públic a través de diversos treballs de caire més divertit i diferent a qualsevol assignatura de les que hem tractat durant tota la nostra vida. Exposar un poema, fer una descripció d'algú d'una forma determinada, escriure sobre algú una història... són activitats molt interessants, i la manera en com s'ha tractat, és el que els ha fet més atractius.
El llibre de "Com parlar bé en públic", és una eina molt original que ens ajuda a saber orientar-nos en el nostre rol de mestre, i per tant, m'ha estat de molta utilitat.

En el que respecta GITIC, la tecnologia sempre ha estat lligada amb mi, però hi ha certs aspectes als que no havia accedit, com són prezi, pearltrees, Scoop it,  i no massa a Twitter ni Scratch, i gràcies a l'assignatura, he pogut treure profit i trobar la utilitat de totes aquestes aplicacions o webs. El Google Drive, una eina que havia emprat algun cop contat, ara, és vital per a fer els treballs i l'empro diàriament. Per això, puc dir que he trobat el sentit d'ambues assignatures.

M'agradaria acomiadar aquest blog convidant a tots els visitants d'aquest blog a lluitar pels seus somnis, per aconseguir el que es proposin, i amb això adjunto una cançó que m'agrada molt i en fa referència.



No hay comentarios:

Publicar un comentario