jueves, 5 de diciembre de 2013

Identitat i territori

Descripció:
Prezi és una aplicació multimèdia online (la versió gratuita) i permet crear presentacions semblants a Power Point, però d'una forma més original i més agilitzada. La característica de crear petits esquemes on plasmar informacions és una de les característiques principals, ja que no són necessàries diapositives, sinó que es mou la presentació per arribar a tots els continguts, però d'una manera organitzada i que el mateix usuari pot definir.

Presenta diferents plantilles per tal de facilitar la creació de presentacions als nous usuaris, i alhora, presentacions en blanc que el mateix usuari pot anar elaborant. Facilita l'aprenentatge amb la metodologia del "zoom", i sobretot permet adherir imatges, mapes, vídeos de Youtube...  

Reflexió:
Abans d'arribar a la universitat, no en tenia constància de l'existència d'aquesta aplicació, i sembre havia utilitzat Power Point, però les primeres impressions sobre Prezi van ser molt bones, i ara, tot treball que no es realitza amb Prezi, em sembla que li falta aquell toc que té el Prezi.

L'elaboració molt més professional i dinàmica capta l'atenció dels que ens estan escoltant o els que estan veient, per tant, és una aplicació que ens serà molt útil portar-la a les nostres aules.

En el que respecta el nostre treball d'Identitat i Territori ens ha servit molt per a elaborar les activitats que havíem plantejat, com la del "Qui és qui?" o la de "Què no percebem que hi en aquesta imatge?".
L'exposició ens permetia tractar el tema que havíem escollit amb més seguretat i d'una forma més dinàmica, divertida i no tant teòrica.


Ampliació:
Com a ampliació, voldria inserir el meu Prezi en col·laboració amb l'Àlex, on tractem els prejudicis i el racisme en alguns àmbits, i gràcies al prezi, ho vam poder enfocar de la manera que preteníem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario