sábado, 28 de diciembre de 2013

El bon comunicador

Descripció:
El pearltrees és una eina que permet organitzar i compartir informacions o qualsevol URL, i alhora pujar fotos o notes personals. A través de "perles educatives", creem un arbre on la informació apareix sintetitzada i d'una forma atractiva per als usuaris. Permet diverses opcions i té moltes funcions adicionals com implantar enllaços a xarxes socials, compartir l'arbre per treballar-lo en grup o altres utilitats.

A través d'aquest programa vam organitzar les nostres informacions sobre el bon comunicador Jordi Évole, detallant aspectes com la seva personalitat, els premis que ha obtingut, les sèries i els programes en els que participa o ha participat,...

Reflexió:
El peartrees era una eina que desconeixia per complet i que mai havia sentit a parlar. És una altra forma de sintetitzar la informació, que alhora permet diverses funcions com són el treball cooperatiu i poder-ho compartir a la xarxa.
Ens ha permès al grup elaborar un conjunt d'idees i plasmar-les en un arbre de perles d'una forma gràfica i ordenada, defensant a Jordi Évole com a bon comunicador, basant-nos en els diferents arguments que vam citar en la nostra exposició.

Jordi Évole és una persona crítica i alhora humorística, i això són dos aspectes molt diferents, però que units, formen una persona que sap comunicar molt bé.

Ampliació:
Com a ampliació d'aquesta entrada m'agradaria adjuntar el nostre pearltrees sobre Jordi Évole, on reflectim la nostra visió sobre aquest bon comunicador i sobretot, les seves característiques, premis i aparicions per les quals l'hem valorat com a bon comunicador.

Jordi Évole in Marc Canovas Caro (marccanovascaro)

Collect what you like from your Android devices thanks to the Pearltrees' app

1 comentario:

  1. Penso que Jordi Évole és un gran comunicador! Vau fer una exposició molt interessant sobretot amb el vídeo de "La dedocràcia"!

    ResponderEliminar